Címlap Hőszivattyús rendszerre

Árajánlatkérés hőszivattyús rendszerre


A lent található zöld gombra kattintva letöltheti a hőszivattyús rendszerhez való ajánlatkérő űrlapot. A szükséges mezők kitöltése után az űrlap alján a " küldés e-mailben " gombra kattinva a kitöltött adatokból generálódik egy szöveges fájl és megjelenik egy párbeszédablak.

  • Amennyiben beépített e-mail klienst használ (Outlook, Outlook Express, stb.) akkor a megjelenő ablakban válassza ezt az opciót. Ezután egy új e-mail üzenet nyílik meg, mely már tartalmazza a címzettet, a tárgyat és a generált fájlt is csatolásként. Ezek után semmi mást nem kell tenni, mint a "küldés" gombra kattintani.
  • Ha webes felületet használ üzenetküldésre (Freemail, Gmail, Hotmail, Yahoo, stb.), akkor válassza ezt az opciót. Ekkor a program fölajánlja a kitöltött adatokból generált fájl mentését. Mentse el. Lépjen be a postafiókjába, hozzon létre egy új üzenetet és az előbb elmentett fájlt csatolja az e-mailhez. A címzetthez irja be az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címet és küldje el az üzenetet!

Az ajánlatkérésekhez csatolható fénykép, rajz, egyéb dokumentum is, a rendelkezésre álló tetőfelületekről, helyről a hőszivattyúnak, tartály(ok)nak, stb.

Az űrlap alján a "kitöltött adatlap mentése fájlba" gombra kattintva bármikor elmentheti a részben kitöltött adatlapot, és később befejezheti. Sőt miután minden adatot megadott és véglegesen elmentette az adatlapot, ezt a fájlt hagyományos módon, e-mailben, mellékletként is elküldheti az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

A "kitöltött adatlap nyomtatása" gombra kattintva az adatlap kinyomtatható.

 

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP LETÖLTÉSE

 
off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet off white shoes outlet Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack Fjllraven Kanken backpack supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online supreme outlet online stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet cheap oil paintings cheap oil paintings online discount oil paintings cheap oil paintings cheap oil paintings online discount oil paintings cheap oil paintings oil paintings for sale discount canvas art prints large canvas art prints oil paintings for sale oil paintings reproductions authentic nfl jerseys supreme outlet online off white shoes off white shoes outlet fjallraven kanken outlet fjallraven backpack sale mcm outlet online oil paintings great big canvas pop canvas art large canvas art prints